Retourneren en ruilen

<a href=Food photo created by 8photo - www.freepik.com">

Retourneren en ruilen
Indien u een verkeerd artikel heeft ontvangen, is dit natuurlijk heel vervelend en willen we dit graag direct oplossen. Neem in dit geval contact met ons op via info@stiermandeleeuw.nl of 0575-5999999. Zo kunnen wij gezamenlijk afstemmen hoe het probleem opgelost kan worden en u het juiste artikel alsnog kunt ontvangen.
Alle online aankopen kunnen binnen de zichttermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Wanneer u een artikel aan ons retourneert, neem dan altijd contact met ons op zodat wij u persoonlijke instructies kunnen geven over de wijze van verzenden, verpakken en het meeleveren van documenten. U kunt ons bereiken info@stiermandeleeuw.nl of 0575-5999999. De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij het retourneren van een product binnen de zichttermijn: o Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product uit de doos halen om het te vast te houden, te voelen eventueel aan te zetten om te beoordelen of je het product wenst te behouden. Het is niet de bedoeling om het product te gebruiken om een klus af te maken en het vervolgens retour te sturen. Wanneer een product in een blister zit moet zover mogelijk in de verpakking worden beoordeeld of het product voldoet. Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet het product met alle geleverde toebehoren en - voor zover mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, volgens de door ons verstrekte instructies. o Wanneer je gebruik wil maken van je herroepingsrecht moet je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, aan ons kenbaar maken. Dit kun je doen door middel van het herroepingsformulier. Nadat je ons hebt aangegeven gebruik te willen maken van jouw recht van retour moet je het product binnen 14 dagen naar ons retour sturen. Omdat het merendeel van onze artikelen machines met een accu zijn, mogen deze niet met iedere willekeurige vervoerder worden teruggestuurd. Wij zullen daarom een retouropdracht voor je aanmaken en een afspraak met je maken wanneer het artikel bij je afgehaald kan worden. Artikelen zonder accu mag je zelf naar ons opsturen. Hiervoor hebben wij wel een bewijs van verzending nodig dat aangeeft dat je de geleverde zaken op tijd hebt teruggestuurd. o Wanneer je binnen 14 dagen ons niet hebt laten weten dat je het bij ons aangekochte artikel wil retourneren binnen de zichttermijn. Wanneer je bovendien ook het artikel niet daadwerkelijk aan ons hebt geretourneerd binnen de zichttermijn, dan is de koop gesloten.
Ja. Wanneer u een artikel aan ons terug stuurt betaalt u de verzendkosten voor het terugsturen van het pakket. Na goedkeuring van het teruggezonden artikel zullen wij de kosten voor de aanschaf van het artikel aan u crediteren. Wanneer u een verkeerd artikel door onze schuld heeft ontvangen hoeft u uiteraard geen verzendkosten te betalen en zal in zo'n geval ook dit bedrag gecrediteerd worden. Let op: neem voor het retourneren van artikelen met een accu altijd contact met ons op. Deze goederen vallen onder de groep gevaarlijke goederen en mogen niet zomaar via PostNl, DHL en GLS etc. worden teruggezonden. Wij hebben overeenkomsten met vervoerders die de artikelen tegen gereduceerde tarieven voor gevaarlijk vervoer bij je op kunnen halen.
Indien u een artikel binnen de zichttermijn aan ons heeft geretourneerd, zult u na ontvangst en beoordeling van uw retour een creditnota van ons ontvangen. Uiterlijk binnen 15 werkdagen zal het creditbedrag overgeschreven worden.
Na het verwerken van uw retour, zal er per mail een creditfactuur naar u worden verzonden.