Onze klanten; wederverkopers en professionele eindgebruikers

Onze klanten zijn op veel terreinen werkzaam. Als importeur in bos- tuin- en park producten leveren wij voornamelijk aan wederverkopers/dealers zoals gazonmaaierspecialisten, tuin- en park mechanisatiebedrijven en landbouwmechanisatiebedrijven. Omdat Stierman De Leeuw zich ook in nichemarkten begeeft met haar kloofmachines en papiersnijmachines leveren wij ook direct aan bosbouwbedrijven, werkvoorzieningsschappen en papierverwerkingsbedrijven. Kortom: wij komen graag in contact met iedereen die bedrijfsmatig met tuin-, park-, bosbouwmachines werkt. Bent u wederverkoper van tuin-, park- of bosbouwmachines, gereedschappen of aanverwante producten zoals persoonlijke bescherming artikelen? En bent u geïnteresseerd om één of meerdere van onze merken in uw assortiment op te nemen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

 

 

 

Wederverkopers tuin- en park machines

 

Een grote afnemersgroep van Stierman De Leeuw zijn gespecialiseerde winkeliers die tuin- en park machines verkopen aan particuliere maar ook zakelijke eindgebruikers. Denk bijvoorbeeld aan gazonmaaierspeciaalzaken, tuin- en park mechanisatiebedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven en groentechniek bedrijven. Omdat Stierman De Leeuw exclusieve leverancier is van een aantal gerenommeerde merken bieden wij voor een select aantal merken de mogelijkheid voor om dealer te worden in een eigen verzorgingsgebied. 

Onze exlusieve dealer en wederverkopers bedienen particulieren, maar veelal ook professionele eindgebruikers als hoveniers, overheden (het rijk, de provincie, gemeenten en waterschappen), werkvoorzieningsschappen, landschapsbeheerders, boomverzorgers, camping/bungalowparken, pretparken, goflbaan- en sportveldbeheerders, enz.
Bent u wederverkoper van tuin-, park- of bosbouwmachines, gereedschappen of aanverwante producten zoals persoonlijke bescherming artikelen en heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Professionals in tuin en park

 

Met haar team van Productspecialisten en Technische Dienst heeft Stierman De Leeuw veel kennis in huis over de techniek en de mogelijkheden van haar producten en de daarbij behorende vraag uit de markt. Op het moment dat er vanuit een overheidsinstantie, groot groen voorziener of hoveniersgroep een aanbesteding komt, zal Stierman De Leeuw de vraag samen met haar regionale dealer oppakken. Deze manier van werken geeft de dealer het voordeel om van onze professionele presentatiemogelijkheden en kennis en kunde gebruik te maken. De professionele eindgebruiker heeft in deze constructie het voordeel dat er een regionaal aanspreekpunt is met daarachter een organisatie voor extra technische ondersteuning.  

Bent u als overheidsinstantie, werkvoorzieningsschap, groot groen voorziener, hovenier, landschapbeheerder, campingbeheerder, bungalowparkbeheerder, pretparkbeheerder, golfbaan- of sportparkbeheerder geïnteresseerd in wat Stierman De Leeuw voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Haardhoutbedrijven

 

Stierman De Leeuw is exclusieve leverancier van het Oostenrijkse merk Posch in Nederland. Posch levert naast de handzame houtverwerkingsmachines die veelal gebruikt worden in werkvoorzieningsschappen ook zeer grote machines die het verwerken van brandhout vergemakkelijken. Met ons specialistisch team van technische medewerkers kunnen deze machines na aankomst in Nederland snel worden opgebouwd en geïnstalleerd. Ook de nazorg wordt verricht door Stierman De Leeuw. Er wordt nu eenmaal gewerkt met groot materieel, bij een verkeerde handelswijze of bij verkeerd gebruik van de machine kunnen er soms problemen ontstaan. Het is dan een prettig idee dat ons technische team altijd paraat staat om snel te handelen en problemen helpen op te lossen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papier- en pakketzaagfabrieken

 

Stierman De Leeuw is exclusief leverancier van het Oostenrijkse merk PRINZ in Nederland. PRINZ kettingzaagtechnologie biedt een oplossing voor alle uitdagingen bij het zagen. Van pakketzagen, tot muurzagen en van bijbehorende accessoires tot papierzagen. De kettingzaag producten van PRINZ zijn geend op de behoeften van de klant, hierdoor kunnen wij individuele oplossingen op maat bieden op alle gebieden van de kettingzaagtechnologie. Want de PRINZ machinezagen zagen veel meer dan alleen hout. Papier, zacht steen, gipsplaten, kunststof of metselwerk. Kortom bent u op zoek naar een robuuste en duurzame oplossing op het gebied van kettingzaagtechnologie die veel van de machines en hun slijtdelen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.