Aanvullende leveringsvoorwaarden Stierman De Leeuw

 

LEVERINGSCONDITIES 

Bestellingen vóór 15.30 uur worden, indien voorradig, de volgende dag of uiterlijk binnen twee werkdagen geleverd.

 

Verzend en behandelkosten:
Voor orders < € 250,-- netto excl. geldt een tarief van € 15,-(excl. btw)
Orders > € 250,- netto excl. worden franco geleverd.

 

Nachtlevering:
Indien uw locatie beschikt over de juiste voorzieningen om nachtleveringen te ontvangen dan is het mogelijk uw order 's nachts te verzenen.

  • Voor nachtdistributie geldt een standaard tarief van €16,- (ongeacht de hoogte van het orderbedrag)

Om orders 's nachts veilig bij u af te leveren heeft de vervoerder een sleutel of beveiligingscode nodig van de ruimte waar de goederen worden afgeleverd. Omdat nachtleveringen niet kunnen worden getekend voor ontvangst is het risico van de nachtlevering altijd voor uzelf.  

 

Backorders
Niet voorradig zijnde bestellingen houden wij voor u in backorder.
Na binnenkomst worden deze franco nageleverd. Als u geen nalevering wenst, dan s.v.p. annuleren bij onze verkoop binnendienst!

 

Retouren
Verkeerd bestelde of voor garantie te claimen goederen kunt u op uw eigen kosten naar ons retour zenden, met bijvoeging van een kopie van de bijbehorende pakbon of factuur, c.q. een volledig ingevuld garantieformulier. 
Hetzelfde geldt voor door ons verkeerd gezonden onderdelen. In dat geval zullen wij u bij de creditnota uw vrachtkosten vergoeden.

Garantieclaims kunt u direct, doch uiterlijk binnen 30 dagen na reparatie, indienen. Wij zullen deze claims conform de op de achterzijde van het formulier vermelde voorwaarden binnen 30 dagen afwerken.
Garantieformulieren zijn op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden vanaf onze website www. stiermandeleeuw.nl

Om onnodige fouten te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk onderdelen te bestellen via onze webshop of mailen via info@stiermandeleeuw.nl.

TEAM STIERMAN DE LEEUW