Klant worden

 

 

 

 

 

 

  • Snelle levering; voor 15:30 besteld; volgende dag in huis
  • Technische ondersteuning bij reparaties
  • Uitsluitend kwaliteits producten
  • Persoonlijk contact
  • Advies op maat

klant worden
Heeft u een winkel in tuin-, bos- en park- artikelen en bent u geïnteresseerd om artikelen uit ons assortiment in uw winkel op te nemen? Dan komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@stiermandeleeuw.nl of bellen met 0575-5999999. Bent u een hovenier, groot groen voorziener, overheidsinstelling of andere zakelijke klant die geïnteresseerd is onze producten? Ook dan komen wij graag met u in contact. Voor de merken EGO, Eliet en Nimos zal dit altijd in samenwerking met onze lokale dealer zijn.
Ja dat is mogelijk. Voor EGO accutuingereedschap en Eliet machines werken wij met officiële dealers. Deze dealers krijgen bepaalde privileges boven niet-dealers, zoals hogere kortingen op onze producten, veelal een eigen verzorgingsgebied en meer ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor. Hiertegenover staat dat dealers op jaarbasis een minimale afnameplicht hebben om het dealerschap waar te kunnen maken. Bent u geïntereseerd of er mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met 0575-5999999 of info@stiermandeleeuw.nl.
Graag verwijzen wij u hiervoor door naar één van onze dealers. Wanneer het gaat om een aanschaf van meer dan 50 items en u behoefte heeft aan een demonstratie of presentatie vooraf, kunnen wij dit altijd samen met onze locale dealer voor u regelen. U kunt hier uiteraard altijd contact met ons over opnemen zodat wij u naar de juiste dealer kunnen doorverwijzen.