Slimmer, efficienter, schoner

 

Wij zijn Stierman De Leeuw, importeur en groothandel in bos-, tuin- en parkmachines. Daarnaast vindt u bij ons ook aanverwante artikelen op het gebied van klimmen en persoonlijke bescherming. Wij bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment dat wij regelmatig aanpassen naar de vraag uit de markt. Belangrijk voor ons is dat zowel de professional als de particulier hier graag mee willen werken. Met andere woorden; kwalitatieve producten waarmee efficiënt werk verricht kan worden. Ons assortiment van hoogwaardige merken van bewezen kwaliteit is niet het enige dat ons uniek maakt. Met onze eigen technische dienst bieden wij een uitzonderlijke service aan onze afnemers. Dit alles tezamen maakt dat wij eigenlijk alleen maar langdurige samenwerkingen met onze zakelijke afnemers hebben. Iets waar wij erg trots op zijn.

 

 

Wat wij doen

 

Als importeur/groothandel bedienen wij een netwerk van ondernemers. Zij zijn dealer van onze merken of wederverkoper zonder dealerschap. Stierman De Leeuw ondersteunt haar wederverkopers op velerlei gebieden. Zo beantwoorden wij niet alleen technische vragen, maar kunnen machines ook bij onze eigen technische dienst ter reparatie aangeboden worden. Daarbij verzorgen wij technische trainingen en bieden verkoopondersteuning aan dealers. Het overgrote deel van ons productassortiment is direct uit voorraad leverbaar. Met een team van binnen- en buitendienst medewerkers staan wij altijd voor onze klanten klaar. 

 

 

 

Onderdeel van Royal Reesink

 

Stierman De Leeuw is sinds 1989 onderdeel van Royal Reesink. Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Hendrik Reesink begon in 1786 als eenmanszaak in Zutphen, sindsdien is Reesink gegroeid en heeft meer dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld. Stierman De Leeuw valt binnen Reesink onder de divisie Turfcare ofwel landschaponderhoud. Binnen deze divisie hebben wij verschillende zusterbedrijven waaronder Jean Heybroek in Houten, Meij De Bie, Smith Zuid Africa, Reesink Turfcare Ierland, Reesink Turfcare België, Reesink Turfcare Denemarken en Reesink Turfcare United Kingdom.