Nieuws

EGO loopmaaier in top 3

In twee categorieën scoort EGO een eerste plaats!

EGO LM2101 is als beste elektrische loopmaaier getest, de EGO LM2102SP als beste elektrische loopmaaier met aandrijving!! Wij wisten het al lang, maar nu is het ook objectief bewezen. EGO powerplus heeft geweldige grasmaaiers. De kracht van een machine op benzine, maar dan zonder stank, gedoe of lawaai.

Lees de hele test

 

 

Tijdschrift januari 2017

Lees hier ons tijdschrift van januari 2017 met daarin onder andere de Groene Sector Beurs, nieuwe collegae en snoeien met professioneel snoeigereedschap.

 

Pellenc in heggenschaar test

Pellenc heggenschaar in werking

Door het vakblad Tuin en Park Techniek heeft een test tussen 3 heggenscharen plaats gevonden. Pellenc was 1 van de geteste merken en kwam bijzonder goed uit de test.
Bekijk hier de test of lees het artikel in Tuin en Park Techniek.

 

 

Ecologisch onkruid verwijderen
10 okt / 2016

Ecologisch onkruid verwijderen

Wilt u ecologisch, effectief en zuinig onkruid en mos verwijderen op verharde oppervlakten? Denk dan eens aan de Limpar Onkruidborstel Turbo 2.
Een machine met 6 gevlochten draden die geen chemische toevoegingen of thermische behandeling nodig heeft. Een machine met een evenwichtige verdeling van het gewicht en met grote wielen, waardoor een uitstekende wendbaarheid ontstaat. De speciale gelagerde borstelkop minimaliseert de trillingen. En nog een voordeel van deze machine: de borstel kan naar de zijkant gedraaid worden, wat ideaal is voor het borstelen van de randen.

 

Klik hier voor meer productinformatie.

 
Volg Stierman de Leeuw op Facebook
26 okt / 2015

Volg Stierman de Leeuw op Facebook

Wilt u graag op de hoogte zijn van ons nieuwe aanbod in tuin-, park en bosmachines? Of bent u op zoek naar een passende reinigingsmachine? Of toch liever informatie over hetgeen speelt en relevant is voor uw branche? Volg dan Stierman de Leeuw op Facebook. Wij zullen er alles aan doen om u te informeren, inspireren en motiveren.