Welkom

Geachte bezoekers van www.stierman.info en www.odeleeuwgroentechniek.nl,

Zoals bij de meesten van u inmiddels wel bekend zal zijn is na de samenvoeging van O. de Leeuw Groentechniek B.V. en Stierman B.V. de nieuwe onderneming Stierman De Leeuw B.V. ontstaan. Na de fysieke verhuizing van O. de Leeuw Groentechniek B.V. naar Apeldoorn en de samenvoeging van systemen zijn we nu zover dat we met de eerste versie van onze nieuwe website (met webshop) www.stiermandeleeuw.nl live gaan.

Op onze nieuwe site kunt u ons totale programma van succesvolle merken machines vinden, aangevuld met een compleet programma professionele T&P gereedschappen, bosbouw gereedschappen, toebehoren voor bosmaaiers- en kettingzagen, speciale beschermende kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, machineonderdelen en werkplaats toebehoren.

We zullen u een kleine opsomming geven over de veranderingen en tips om het proces voor u te vergemakkelijken.

  • Het vinden van een product is eenvoudig: links in de menustructuur vindt u 6 hoofgroepen, die ons totale assortiment omvatten. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we er 1 aan toegevoegd waardoor het nu ook mogelijk is om producten op merk te vinden.
  • Weet u het artikelnummer al? Voer dit nummer in in het zoekveld bovenaan de website en druk op [Enter] of klik op het vergrootglas. In dit zoekveld kunt u ook andere zoektermen ingeven. Het kan zijn dat u veel resultaten krijgt, dit komt omdat er door alle tekst wordt gezocht. Mocht uw zoekterm voorkomen in de tekst van het product dan wordt dit als resultaat getoond. Om verder onderscheid te maken heeft u nog een mogelijkheid om op of aflopend op prijs, model of naam te sorteren, waardoor u sneller bij uw product uitkomt.

Wij nodigen u van harte uit deze site zoveel mogelijk te bezoeken en daarop uw eventuele bestellingen te plaatsen. De komende tijd zullen wij er alles aan doen deze website waar mogelijk nog verder te verbeteren. Vooral u kunt ons daarbij helpen door ons via info@stiermandeleeuw.nl (onderwerp: webshop) te melden wat u graag geoptimaliseerd wilt zien of waar u mogelijk onvolkomenheden tegenkomt.

Belangrijk:

  • voor de bezoekers van www.stierman.info: uw wachtwoord blijft ongewijzigd. Uw gebruikersnaam wordt het door u opgegeven e-mail adres.
  • bezoekers van de O. de Leeuw Groentechniek webshop en afnemers die tot nu toe geen gebruik gemaakt hebben van onze webwinkels kunnen een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen via info@stiermandeleeuw.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Team Stierman De Leeuw