Welkom

Welkom op de site van Stierman De Leeuw B.V.

Welkom bij Stierman de Leeuw, de leverancier van tuin-, park- en bosbouwmachines kopen voor wederverkopers en professionele gebruikers, maar ook voor het vinden van productinformatie kunt u op deze site terecht. Om tot aankoop op de website over te gaan moet u eerst inloggen. Wanneer u kopen via de site minder prettig vindt, kunt u ons op werkdagen ook altijd bellen. Ook voor gereedschappen en persoonlijke bescherming voor de tuin-, park- en bosbouwbranche kunt u op onze site terecht.

 

Onderdelen

Bent u specifiek op zoek naar onderdelen? Onder de rubriek Service in onze hoofdmenubalk aan de bovenzijde van de website kunt u direct naar onze onderdelenshop. Ook bij deze shop is het noodzakelijk dat u dealer van Stierman de Leeuw bent om op deze Part-shop te kunnen kopen.

 

Zoeken op onze site

  • Links in de menustructuur vindt u 6 hoofgroepen, die ons totale assortiment omvatten. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we er 1 aan toegevoegd waardoor het mogelijk is om producten op merk te vinden.
  • Weet u het artikelnummer al? Voer dit nummer in, in het zoekveld bovenaan de website en druk op [Enter] of klik op het vergrootglas. In dit zoekveld kunt u ook andere zoektermen ingeven. Het kan zijn dat u veel resultaten krijgt, dit komt omdat er door alle tekst wordt gezocht. Mocht uw zoekterm voorkomen in de tekst van het product dan wordt dit als resultaat getoond. Om verder onderscheid te maken heeft u nog een mogelijkheid om op of aflopend op prijs, model of naam te sorteren, waardoor u sneller bij uw product uitkomt.

 

Wij nodigen u van harte uit deze site zoveel mogelijk te bezoeken en daarop uw eventuele bestellingen te plaatsen.