Bericht voor onze bezoekers en klanten inzake COVID-19

Datum: 31-03-2020

We willen u graag informeren over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus (COVID-19). Zolang dit is toegestaan en mogelijk is, werken wij door. En waar dat kan doen we dat vanuit huis. Onze belangrijkste producten hebben wij voldoende ingekocht en liggen ruim op voorraad. Daarnaast hebben wij met al onze leveranciers zeer intensief contact. Ook voor hen geldt dat zij op dit moment in staat zijn om goed te kunnen leveren zoals u dat gewend was. 

 

Vanzelfsprekend nemen wij, uw en onze gezondheid zeer serieus. Medewerkers met klachten blijven volgens voorschrift thuis totdat zij volledig hersteld zijn. Als iemand in het huishouden van de medewerker klachten heeft die erger zijn dan milde klachten, blijft iedereen in het huishouden thuis. Onze medewerker gaat pas naar buiten wanneer het hele gezin 24 uur koortsvrij is, en geen andere klachten vertoont (zoals hoesten, neusverkouden, keelpijn).

Komt een van onze medewerkers bij u op bezoek, of komt u bij ons, dan werken wij (in elk geval t/m 28 april en tenzij anders gecommuniceerd) volgens de onderstaande regels:

 • We nemen vooraf telefonisch contact met u op.
 • In overleg met u bekijken we of de afspraak ook telefonisch of een andere manier kan plaatsvinden.
 • Als de afspraak toch op locatie moet plaatsvinden, dan vragen we om het volgende:   
  • ​We houden minimaal 1,5 meter afstand.
  • We wassen onze handen voor en na afloop van het bezoek.
  • Geen van de aanwezigen vertoont klachten die duiden op griep en/of verkoudheid.
  • We vermijden groepen tijdens lunch of koffiepauzes.

Als er nog extra regels gelden bij uw bedrijf, dan horen wij deze graag. Wij zullen deze uiteraard naleven. Zo hopen we u van dienst te blijven zoals u van ons gewend bent.