Onze verzendtarieven zijn gewijzigd

Datum: 01-03-2019

De transportkosten van onze vervoerder zijn gewijzigd en wel met name op het gebied van nachtdistributie en het verzenden van ADR goederen. Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt onze verzendtarieven aan te passen.

De aanpassing van de verzendkosten is voor ons een goede gelegenheid om ook een versimpeling aan te brengen in ons huidige verzendkostenmodel. Ons nieuwe verzendkosten model zal er daarom als volgt uit gaan zien:

 

  • Voor orders < €200,- netto excl. berekenen wij €11,- transportkosten
  • Orders > €200,- netto excl. worden franco verzonden
  • Voor nachtdistributie geldt een standaard toeslag van €16,- (ongeacht de hoogte van het orderbedrag)

De aangepaste tarieven voor tansport zullen met ingang van 1 maart 2019 van kracht zijn. Concreet houdt dit in dat orders die u vanaf 1 maart aan ons doorgeeft, zullen worden berekend op basis van het  nieuwe verzendkostenmodel.

Account die standaard op nachtlevering staan, zullen vanaf 1 maart a.s. op daglevering worden gezet. Indien dit voor uw account geldt en het niet wenselijk is naar daglevering te worden overgezet, verzoeken wij u contact met ons op te nemen (email naar info@stiermandeleeuw.nl of telefonisch op 0575-599999). Houd er dan wel rekening mee dat wij extra verzendkosten  zullen doorberekenen.