Herroeping

Herroepen / Retourneren

Bij Stierman de Leeuw willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn. Desondanks kan het zo zijn, dat ondanks zorgvuldig handelen, u toch tot een herroeping of het retourneren van goederen wilt overgaan. Dat kan uiteraard altijd volgens de daarvoor geldende regels. Om de herroeping/het retourneren snel en goed te laten verlopen verzoeken wij u om onderstaande en het betreffende formulier goed te lezen en ingevuld aan ons te retourneren.

 

DE SPELREGELS 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van het retourzenden van uw thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Stierman de Leeuw geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stiermandeleeuw.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

Gebruik maken van het herroepingsrecht is niet mogelijk voor producten die:

 a. verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is, is dit producten niet retourneerbaar,

 b. door Stierman de Leeuw tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. duidelijk persoonlijk van aard zijn,

 d. door hun aard niet kunnen worden teruggezonden,

 e. snel kunnen bederven of verouderen,

 f.  een prijs kennen dat gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Stierman de Leeuw geen invloed heeft;

 g. worden gezien als losse kranten en tijdschriften;

 h. behoren tot de segmenten audio- en video-opnamen en computersoftware, waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

U kunt het herroepingsformulier/retourformulier van Stierman de Leeuw aanvragen op info@stiermandeleeuw.nl